Fratelli Gridelli - Nytt favoritställe


En god vän rekommenderade mig att besöka ett nyöppnat italienskt café - delikatessbutik på Tegnérsgatan 26 mitt emot Scandinavium.
Naturligtvis blev jag helsåld! Fratelli Gridelli!.
Ett fantastiskt trevligt bemötande - "vill du ha något att äta - jag lagar något gott till dig som du kan ta med hem". Suuupergod pasta lagades till mig medan italienska barnsånger spelades och barnen dansade och sjöng - underbart!!! Jag tittade på olivoljor, marmelader och goda delikatesser och i hyllorna stod kort på släkt och vänner (tror jag).....underbar stämning.
Köpte lite ost och mörk rawfoodchoklad från Italien. Beställde också färsk olivolja som de själva framställer. Åh vad jag gillar människor som satsar och har hjärtat i det de gör - jag betalar gärna extra för det som görs med hjärta och själ! Läs mer om butiken här.


Kommentarer

Nordhem sa…
Oj, vilket fantastiskt tips! Dit måste jag ju. Stort tack =)
Anonym sa…
Tack för gott tips!!!Må så gott Rita

Populära inlägg