Tillbaka igenSå har det varit en lång varm sommar med stor chans för återhämtning och påfyllning inför en höst och vinter.
Jag har tagit ledigt även från bloggandet för att tänka till vad jag vill med bloggande mm.
En ny hemsida är på gång också - www.signesvind.se
Det har blivit en hel del fokus på foto under sommaren - jag har gjort klart några uppgifter till en fotokurs jag gått och imorgon lördag kommer jag att vara med på Planket under Kulturkalaset. Planket är en fotoutställning där 130 fotointresserade amatörer och riktiga fotografer ställer ut i Allén.

Jag hoppas att du återkommer in på Signes vind under den närmaste tiden så kommer du få lite tips av olika slag.


Kommentarer

Kul att Du är tillbaka! Läser med glädje Din blogg då jag gillar ditt upplägg och fotograferande. Det rena och fina! Ser att Du funderar - jag funderar också var jag vill komma med mitt bloggande. Mest så skriver jag av mig själv och det finns så mkt som händer runt människan.
Jag ser fram emot hösten och din blogg. Är på G med fotokurs och märker att man blivit slö och använder mobilkameran alldeles för mkt.
Fortsatt trevlig helg!
Carin i norr

Populära inlägg