Tårtor tårtor och tårtor


Den senaste tiden har det blivit mycket tårta.
För en vecka sedan en liten liten prinsesstårta från favoritkonditoriet Brogyllen - de har de absolut  bästa prinsesstårtorna i Göteborg tycker jag.

Så fick jag en fin tårtkniv från New York av dottern - från Magnolia Bakery.




Bästa familjen B:s yngste medlem tog studenten i tisdags och som god tradition bakade jag tårtorna.
Ca 100 personer gratulerade så det gick åt en del tårtor.
Jag bakade en superbra chokladtårta (fr Allt om Mat : Evas Chokladtårta) som kan frysas innan och tinar på några timmar och dekoreras efter hand. Jag lägger på lite av Leilas chokladkräm som hon använder till Chocolate Chip Walnut Brownies (jag skippar ingefäran) Tårtan blir på detta sätt ännu kladdigare och godare.



Så gjorde jag vännen Evas superbra mandelmassetårta - den är så god och får alltid högsta betyg.




Nu blir det grönsaker och frukt till mig som godis - allting har sin tid - äta tårtor har sin tid och äta smalare har sin.

Kommentarer

Populära inlägg