Playkanaler


Slö söndag. Bråkar med en förkylning som inte riktigt vill ge sig. Tar det lugnt i soffläge med nybakade scones - blev kanongoda med lite grahamsmjöl och äkta franskt smör som jag köpt på La Maison Francaise.
Blir en del film och serier. Tack och lov för filmstreamingstjänster som Netflix, Headweb och Viaplay.se. Jag gillar att betala för det jag vill ha - gratis är inte alltid gott.

Rekommenderar gärna:
Netflix: Här ser jag en hel del serier som jag missat tidigare och den nyproducerade House of Cards. Upptäckte Boss här också. Finns på Apple-TV och har en bra funktion att när jag börjar titta på ett ställe ex iPaden så kan jag fortsätta i datorn eller telefonen.

Viaplay.se: mycket film och stora TV-serier som Desperate Housewives, Vänner mm. Filmerna är nyare. På listan av filmer som jag snarast ska se är Cafe de Flore och Nathalie.

Headweb: här hyr jag nya filmer. I helgen blev det franska filmen: En oväntad vänskap. Gillar!

Eftersom jag liksom en av huvudpersonerna gillar Earth Wind and Fire så delar jag detta klipp:


PS. DVD känns lite ute men fick tag på Hotell Marigold på biblioteket med bästa engelska skådespelarna ex Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith mm. Handlar om några brittiska pensionärer som åker till ett "seniorhotell" i Indien. Budskapet är: ”allt slutar väl och om inte, betyder det bara att allt ännu inte är slut!"  - kulturkrockar, romantik mm lätt dramakomedi i vackra färger DS.

Kommentarer

Anonym sa…
Go,kväll! Är också lite nyfiken på Netflix,verkar ha massor av bra serier mm. Tv utbudet idag är tyvärr inte mycket att hurra för... Ha en skön vecka i vårsolen/Rita
Nordhem sa…
Ahh, vilka bra filmer både Oväntad vänskap, inte anade jag att den var fransk när vi skulle gå,haha, men det försvann fort inne i salongen. Hotel Marigold var också suverän med många "kända" ansiktet, feelgood filmer!

Populära inlägg