IKEA 2013Hösten närmar sig och i augusti hör det till att kika i brevlådan om IKEA katalogen har kommit.
Idag kunde jag ladda ner den till min iPad och är riktigt imponerad - mycket fint, härliga miljöer.
I Like!
Gillar också texter som den här:
" Du behöver inte köpa en enda ny sak för att ge ett rum nytt liv. Börja med det du har, fundera på hur du vill ha det och sedan är det bara att sätta igång. Byt gardiner. Låna en matta från ett annat rum. Det finns inga rätt och fel. Om du får en bra idé, testa den. Och bli inte förvånad om du har kul under tiden."
De vågar skriva texter som den ovan för de vet att jag flyttar om lite, testar och inser att jag nog behöver komplettera med en ny byrå, eller en bokhylla eller nya gardiner och då åker jag till det stora varuhuset och kommer ut med mer än bara värmeljus.

Måste säga att katalogen gör sig extra bra på iPaden också - kul!!

Bilderna tillhör IKEA.se

Kommentarer

Åh! Har inte hunnit spana in höstens IKEA. Måste göras omgående :) Kramar från mig

Populära inlägg