Vårtecken


Våren är här men jag är mest där - m a o fullt upptagen med annat. Idag har jag dock försökt att fånga stunden med att plocka tussilago, lite vide och gräddat våfflor. 
Jag är usel på att uppdatera bloggen just nu men efter nästa helg skymtar jag ljuset i tunneln och hoppas att du följer med mig under våren - bästa tiden på året?


Kommentarer

Anonym sa…
Kul att läsa och se dina inlägg igen!
Anonym sa…
Väntar med spänning vid tunneln. Förstår att man inte alltid orkar prestera. Ha en skön helg/Kram Rita
Ooops, så kan det vara! Jag har bara sett dom fem sista programmen så jag har nog bara kollat maten dom gjort. Inte haft någon "relation" till personerna. Men är så grymt impad av dom alla. Skulle ALDRIG stå där själv!!! Bra boktips jag fick! Niceville var UNDERBAR. Ska se filmen också:)
Allt gott till dig i fina Götet.
Kram Eva

Populära inlägg