Räddande ängel


Förra året satte vi några bärbuskar och under hela våren o sommaren har jag gått och kollat blommor, sett bär som utvecklats och bl a glatt mig åt ca 25 krusbär. Sen en dag var de plötsligt borta - alla krusbär utom två.
Först blev jag förvånad - sen arg - och så ledsen. Mina fina egna krusbär.
En liten statusuppdatering på Facebook och så kom en räddande ängel.
Den räddande ängeln skickade sin man med två liter underbara röda krusbär så nu har jag god krusbärssylt att njuta av under hösten.


På tal om änglar så har mina småänglar som skickas lite varstans i landet fått en ny klänning. Det är så fantastiskt att få vara mellanhanden mellan två personer där en vän tänker extra på sin vän och vill skicka en liten skyddsängel. Jag har fått flera rörande mail om vad en liten änglatanke betyder.
Änglar finns.Kommentarer

Vilka fina smycken du gör!!!! Åhh så gott med marmelad och egengjord saft! Kram Johanna
Lilla Blanka sa…
Härliga bilder på krusbären! ♥

Kram
Mia

Populära inlägg