Kulturkalas i Göteborg


På väg hem från jobbet besökte jag Frankrike, Holland, England, Italien ....
Hela stan svämmar över av människor, mat och musik.
Kulturkalas hela veckan.
På Gustav Adolfs torg är det International Street Market - med läckerheter från en massa länder.

Ostar, korvar, godis, frukt........


blommor, tvålar, porslin....


Måste försöka hinna ner en gång till innan marknadsstånden drar vidare till andra städer. Så mycket gott - får lagra i skafferiet så jag klarar mig länge.

PS. Jag har en liten undersökning i högerspalten - ska försöka öka antalet inlägg på Signes vind och vill gärna veta vad du vill läsa mer om - maila mig gärna om du tycker att det är något särskilt som du gillar eller saknar på min vind. DS

Kommentarer

Så mycket goda ostar!!! så sugen jag blir...Kram Johanna
lillan sa…
De var på turné i Malmö när vi var där. Jättetrevligt fenomen.
ha det gott
kram
Caroline
Anonym sa…
Hmm, förutom att rösta så vill jag så klart tala om att jag blir extra glad för tips i o runt, ovan o nedan Göteborg. Mysiga caféer, trevliga inredningsbutiker. Skojiga affärer bla. Om en vecka far jag till Halmstad för att hälsa på en kompis o för att ta en tur till Riccardo =) Det tackar jag dig för..

Populära inlägg