Tea for twoScones och en kopp te kan passa en sommardag också. Jag gör Anna Bergenströms scones med grahamsmjöl i. Till det en god ost och nygjord rabarber/jordgubbssylt.
Några rosa koppar från Balders hage på vit bricka från Bolagret.

Hade förmånen att få tillbringa en shoppingdag med bästa vännen och vi hade så mysigt.
Vi gillar så mycket lika - bl a mörk choklad. Så naturligtvis köpte vi var sin kudde med chokladbakelsemotiv :-)Måste tipsa om ett chokladcafé i Göteborg - Café Kanold (ligger på Grönsakstorget).
Specialité mörk kraftig kladdkaka med 100% choklad (!!)
Kommentarer

lillan sa…
Åh! .....
Ångrar att jag inte köpte muggar också.....så fina. Nästa gång vi är nere i Gbg måste vi ta en fika på det läckra caféet med den smarriga chokladkakan. Längtar redan.:))
Och du vad stort Balders Hage i Alingsås är, hade glömt hur det såg ut. Det blev lite i påsen där bl a små marmeladburkar bl a till kommande bärkok.
Kram
Caroline
Så gott det låter med scones och nygjord sylt! Underbara bilder, och jättefina koppar. Kram Johanna
Kanske blir det ett besök till Gbg i sommar - iså fall blir det fika på Kanolds Café. Har ätit deras UNDERBARA choklad. Har faktiskt en leverantör som är så snäll och har sänt några bitar i julklapp. Mycket gott. Ha det toppen i den härliga sommaren.
Kram Eva
Tack för tipset om Café Kanold - det måste jag testa nästa gång jag är inne i stan! :-)

Kram från Helena
Anonym sa…
Vackra koppar,och kudden är ljuvlig för en till chokladfantast!! Kul med cafètips när vi ska till G-borg!! Kram och ha en skön vecka.

Populära inlägg