SommarfavoriterJag drömmer om ett liv i Frankrike där jag skulle besöka bagaren, det lilla torget med alla mysiga saker.....
medan jag väntar på det livet så köpte jag en cykelkorg och cyklade ner till mitt "torg" Saluhallen och köpte lite kvällsgodis - underbara jordgubbar och favoritoliver ....och så lite French Earl Grey från Thehuset.....Fransk inspiration får jag på onsdagar från Leila som hyr ett hus i Frankrike och bakar sig igenom en mängd härliga bakverk (sänds i TV4plus)

Sommaren är en perfekt tid för bakning - jag har gott om tid och många tillfällen att bjuda familj och vänner på något smaskigt.Igår blev det grillning och till det bästa potatissalladen samt favoritkakan sommaren 2011. Mysigt besök av bl a fina Ronja (dotterns kusinbarn) - släkten följa släktens gång.....


Kommentarer

Hannah sa…
Åh den drömmen har jag också.. öppna dubbeldörrarna ut i trädgården och springa ut på lavendel och solrosfälten ner till havet i en vit sommarklänning...
Tingeltangel sa…
Ja, vilken dröm det vore att få bo i hus som det Leila hyr i Frankrike och bara njuta. Tills den dagen får jag göra som du - ta hit en bit av Frankrike och njuta hemma.

Populära inlägg