Favoriter just nuOj det har gått alldeles för många dagar sedan jag gjorde ett inlägg här på Signes vind.
Livet kommer ibland emellan med jobb, vänner, och en del kreativitet som är lite hemligt....

Men här kommer några av mina favoriter just nu:

Favorit 1: Mitt arbetsrum behöver städas och organiseras och för detta har jag bl a inhandlat fina plåtlådor från Frankrike.....köpta hos La Maison Francaise,
Favorit 2: deras Persillade är en jättefavorit till alla sallader jag äter så här på sommaren - sätter piff på det mesta.Favorit 3: Bästa oasen i stan just nu är innegården där Da Matteo och Floramor o Krukatös har sina verksamheter. Gott fika mitt bland de vackraste blommor.Favorit 4: Solen har inte varit framme varje dag i maj precis men det är dumt att förbanna regnet tänkte jag och köpte ett fint paraply istället.Favorit 5 : Varje söndagmorgon lyssnar jag på Mannheimer o Tengby - småmysigt och bl a bra boktips från mamma Carin Mannheimer........
Favorit 6 : rätt som det är spelas också en bra låt och så var det i morse. Jag som inte alltid kommer ihåg titlar och artister hämtade snabbt mobilen och tog fram appen Soundhound superbra - bara att hålla telefonen framför ljudkällan och huxflux har den letat reda på vad låten heter, artist och direktlänk till iTunes om man vill köpa låten. Mannen och jag fick oss ett gott skratt när det visade sig vem artisten var .....mycket passande på Mors dag sjunger han om sin mamma som vi mycket väl vet är en alldeles särskild person - en god vän till oss nämligen.
Favorit 8: Vill du veta min musiksmak så lyssna här - så bra!!!!!!

Kommentarer

Anonym sa…
Visst,är dom sköna Mannheimer och Tengby,lyssnar också på dom. Kul, med lite Göteborgstips,ska dit till helgen, Mysigt!!! Kram och ha en skön vecka.RITA
Hej där! Din musiksmak är ok, håller med! BRA!
Gillar din blogg och den renhet den förmedlar. Har kanske sagt det förr....
Ha det så gott och hälsningar från norr
Carin
Maria sa…
Vilket urtjusigt paraply!!! Var hittar man ett sånt?
Inspirerande blogg, du har!
Signes vind sa…
Tusen tack för alla fina ord o kommentarer ;-))
Paraplyet kommer från Balders hage - märket är Garden Girl http://www.gardengirl.se/

Populära inlägg