Min stadDen här tiden på året så tror jag att vi alla i Sverige tycker att vi bor på bästa stället som finns på jorden - om vi bor på landet eller stan i norr eller söder så är det så vackert när våren kommer.
Jag älskar "min stad" - stormtrivs i den lilla storstan med närheten till havet, går promenader i skogen på morgonen och cyklar ner till Avenyn på 10 minuter.
Eftersom jag inte är född i Göteborg så blir jag aldrig en äkta Göteborgare men det är ändå "min stad".I lördags var det vårens Garage Sale på Magasinsgatan - det är så läckert att titta på folk, handla surdegsbröd, shoppa lite. Jag brukar stanna extra vid borden som Grönbergs interiör har och i år superfyndade jag zinkhus från Walther & co (mannen tycker inte att min logik stämmer - men jag "tjänade" 1540 ;-)))))
Så nu bygger jag min egen lilla stad - har tre fina zinkhus nu.

Kommentarer

Chris sa…
Hej!
Som infödd göteborgare blir jag glad av dina ord!!! Kul när du tipsar om olika "vattenhål" i stan, kan även en inföding som jag ha nytta av./C

Populära inlägg