Floramor och krukatösJag tycker jag har bra koll på mysiga affärer i Göteborg men jag hade helt missat Floramor och Krukatös. De öppnade i höstas men först igår - i mitten av mars - hittade jag dit.
Så helt rätt - ruffig industrikänsla med läckra krukor, inredning, keramik, blommor i en häftig lokal.
Floramor - mamma är florist - krukatös - dottern är keramiker.
Affären ligger på Kaserntorget, man går igenom en port in på en innergård (baksidan av Da Matteo's rosteri).Lite Tage Andersen inspirerat och verkligen en Signes vind's favorit.Det blev lite blommor, en fin ljusstake, några krukor och framför allt en fin kopp (gjord av Krukatösen) som fick följa med hem (den har använts flitigt över helgen) ....På varenda blom- o inredningsblogg är det ranunkler i massor just nu och jag kan inte vara sämre - de är bara så fina.

Kommentarer

Älskar också den butiken! Och var också där i förra veckan !Denna veckan har jag tänkt att jag ska försöka hitta cafet Castellet som du tipsade om för inte så länge sedan!

Kram
Emelie
Krukatös sa…
Vilka fina bilder du har tagit av vår lilla butik!

Hoppas teet smakade extra gott i din nya kopp!

Krukatös

Populära inlägg