Lata dagarNågra lediga dagar som är lata med långa sovmornar, promenader, läsning, shopping, pyssel av olika slag.
Upptäckte en ny inredningsaffär i Haga - Westerby. Handplockade saker som man inte hittar överallt. Köpte en liten väggljusstake för stumpljus - fotar den när ljuset har återvänt lite mer.

Av pysslandet blir det förståss smycken som kommer under januari. Sjalar stickas i parti.
Och idag gjorde jag en tavla med ord som mannen fick säga om vårt hem. Svår att fota - får se om jag kan få till en bättre bild någon annan dag.Hundpromenaden idag tillbringade jag med Håkan Nesser - kan verkligen rekommendera programmet Vinter i P1 - motsvarigheten till Sommar. Jag laddar ner det i Podversion och lyssnar på under iskalla promenader. En bra nyhet SR börjat med är att musiken presenteras i Spotifylista - annars är ju musiken förkortad av upphovsrättsliga skäl - perfekt att kunna lyssna vidare och få bra musiktips.

Kommentarer

Tingeltangel sa…
Fina bilder. Butiken ser jättehärlig ut. Något att notera inför nästa Göteborgsbesök... Önskar dig ett riktigt gott nytt år.
Anonym sa…
Mysig butik! Gillar också Vinter i P1.Jag är lite nyfiken på vilket garn du använder till dina underbara sjalar? Vet att det är mohairgarn, men vilket? Ha en härlig dag och njut av ledigheten. Kram Rita
Hanna sa…
Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar duinlägg om min jul, mina senaste shoppingfynd, lite låttips osv.. Ha en trevlig dag!
Signes vind sa…
Tack för alla mysig kommentarer!!
Rita - maila mig gärna om garnerna så ska du får svar ;-))
Ha det gott / Lotta på Signes vind
Moa sa…
Kikar in och önskar dig ett Gott Nytt år.. Kram/Monica

Populära inlägg