OktoberfavoriterSå var det oktober.
Plockade vackra saker från naturen när jag var ute på morgonens hundpromenad. Jag la det i lådan jag fick för ett år sedan i födelsedagspresent. En så bra present det var - vinet m.m är för länge sedan slut men lådan är så bra att använda för dekorering.Fortfarande är det varmt och häromdagen kunde jag njuta av en macka till lunch på Delitalia - så mysigt att fortfarande kunna sitta ute.Annars har vi packat ihop trädgårdsmöbler. Vissa saker har jag flyttat in för att kunna njuta mer av - olivträdet, bänken av vrakved mannen gjorde i somras m.m.Fick ett väldoftande ljus av dottern från Voluspa. Och nu sitter jag och myser i favoritfåtöljen och stickar.Nya sjalar o halsband kommer i veckan.

Kommentarer

Ljuvliga höstbilder! Varma o goa färger.

Kram från Australien♥
Ja, vilka härliga sjalar du tillverkar! Känner att man snart vill ha lite varmare om halsen.
Ljuvliga höstbilder!
Ha det så gott i stickfåtöljen önskar
Carin
Nohan sa…
Åh, så fint du har det här! Jag bara njuter av allt ögongodis!

Populära inlägg