S som i ...s som i S
eptember - härlig månad om det som nu är soligt och sommarvarmt.
Mannen o jag har planterat några bärbuskar och fixat i trädgården, suttit på altanen och filosoferat och myst i största allmänhet.s som i Saluhallen - att komma in i Saluhallen är som att förflyttas till andra länder, till en helt annan miljö, jag bara går och njuter och tittar på allt läckert som finns och alla människor som rör sig där. Det doftar gott och det man köper har hög kvalitet.
T ex godaste chokladen från Flickorna Kanoldläckert både för ögat och smaken...... spännande ostar...
s som i Stövlar - på önskelistan står nya Hunterstövlar. De stövlar jag har funkar i skogen men i Göteborg som brukar få regn under höst o vinter passar stövlar även på väg till jobb eller ner på stan. Här är några modeller jag spanat in.Kommentarer

Moa sa…
Hösten är en härlig och fin tid det också.. lite lugnare, tid för eftertanke och stilla liv... de helger som man hinner det.. *ler*. Snygga stövlar du tittat på gillar dem till höger bäst.. =).. ha det gott/Moa
linnea-maria sa…
Sablar vilka snygga stövlar! /Therese
DET kollaget gav verkligen stämning! Tack för vackert för ögat! :)
Tingeltangel sa…
Jag är full att beundran över dina fina bilder. Och dina collage. Jag har ännu inte lärt mig fast jag tjatat om det i flera år nu.... Jag är glad att du är min bloggvän.

Populära inlägg