Lite förkyltÄppelträdet dignar av frukt men tyvärr har jag inte lytt talesättet :
"an apple a day keeps the doctor away".
Förkylt läge som för så många andra den här hösten.

Många koppar té får det bli - bl a ur min fina kopp som jag fått av en fin vän.
Koppen är inköpt i London och motivet är från en berömd affisch. Texten är ett av mina favoritcitat - användbart i många situationer.Det är rätt gott med mörka kvällar och tid för mycket pyssel hemma.

Kommentarer

linnea-maria sa…
Så bra du skrev i förra inlägget om hur man stannar upp och blir medveten när man har kameran med sig. Så är det ju. Det är ofta jag saknar kameran när jag är ute och rör mig, man ser en massa fina bilder man vill fota. De här dimmiga höstmornarna är ju så fantastiska, men man skyndar sig till jobbet. Ha det fint /Therese
Krya på dig och va fint med ett svart--vitt kort! Härligt!
Carin
Helena sa…
Hej,
Såg Minna nämna dig på sin blogg och blev nyfiken... och WOW! Du har en fantastiskt fin blogg med otroligt vackra foton! En trevlig titt hos dig - tack för den! ;-D

Hälsningar,
Helena, The Swenglish Home

Populära inlägg