Lantliv i storstanDen här helgen har jag letat efter landet mitt i storstan...
Tog med mig kameran och hittade....hästen som bor i stallet nära oss, baggen som var på besök på Liseberg...äpplen, äpplen o äpplen - längtar efter att njuta av våra Ingrid Marie men får ge mig till tåls någon månad till...

Man kan tycka att folk som fotograferar eller videofilmar skulle lägga ifrån sig kameran och bara njuta av ögonblicket men för mig stannar tiden när jag fotar och jag är verkligen i stunden - en form av Mindfulness....Allt detta underbara ligger bara 5 minuter från vårt hus - lyxigt.
Att sedan cykla ner till Sveriges bästa ICA-affär och handla croissanter, den godaste fikonmarmeladen och få en stund med senaste numret av Lantliv är pricken över i:et.Kommentarer

Dubbelörn sa…
Vilka underbara bilder! Höstkänsla med hög mysfaktor ;).

Vi har också frossat i majskolvar o njuter av hösten. Tack o lov för våra årstider :).

Kram
Vackra bilder du tagit!
Anonym sa…
SKÖNA LJUVLIGA BILDER! Lantliv och croissanter,kan det bli bättre. Ha en skön vecka,KRAM Rita

Populära inlägg