ShoppinglördagDet var en bra shoppinglördag idag - fint väder, massor med folk på stan som skapade stämning.
Fyndade en hel del saker - garn, poncho fr HM som jag jagat hela veckan, bokstöd:
jag köper pocketböcker som smågodis - kan bara inte stå emot. Hyllan i sovrummet är full av diverse böcker som snart - någon gång - när tiden tillåter ska läsas.
Hittade ett jättefint bokstöd på Casa Linné. Vitt trä (finns också i svart) med ramar i o:na. Passar perfekt i vårt sovrum.När mannen tog vagnen hem med mina shoppingkassar :-) tog jag vägen över Heden och hittade ännu mer på loppisen. En rostig fin burk som blev höstlik med ljusrosa ljung.Jag har länge velat ha ett bakbord och jag hittade ett perfekt, lagom stort som jag ska måla vitt.
Fynd!Måste tipsa om Leilas Pizza som dottern gjorde härom dagen. Jättegoda portionspizzor med olika fyllning - perfekta!Nu myser jag i mörkret med Spotify, färsk frukt, mörk choklad och tända ljus i nya skålen från Oles döttrar.

Kommentarer

Hej. Snygga bokstöd. Är ute efter ett par och dessa faller mig i smaken! =)
Tingeltangel sa…
Det låter som härlig shoppingdag. De där bokstöden är grymt fina. Själv gläds jag faktiskt åt att jag inte behöver shoppa mer just nu. Det känns som om jag handlat alldeles tillräckligt för ett tag. Det är skönt att snåla ett tag. Några veckor eller så.... Jag funderade faktiskt också på en Mac. Men den fungerar inte med vissa av de program jag använder på jobbet och jag måste kunna använda datorn som arbetsredskap. Jag är i alla fall jättenöjd med min Vaio.... Ha en fortsatt fin helg.
Anonym sa…
Snygga bokstöd! Leilas goda pizzor är ju så himmelskt gott. Nyss kommit hem från utlandsresa och njuter av frisk höstluft, inget går upp mot det! Kram och ha en skön vecka.Rita

Populära inlägg