Ordning och redaEn del av semestern brukar gå åt att rensa i huset och så även i år. Flera lass till tippen och Reningsborg blir det.
I mitt arbetsrum har det blivit extra städat och fint - köpte en finfin stor hylla på IKEA och organiserade allt med svarta och zinkdetaljer. Tur för dig att jag inte har någon före-bild för det såg förskräckligt ut men nu kommer arbetslusten och skaparglädjen tillbaka.Äntligen är färg, penslar, snäckor, band o alla pärlor på rätt ställe.Färdigstickade sjalar får också plats och så alla tidskrifter organiserade efter årstider, är så nöjd med detta - nu hittar jag lättare sommareceptet på blåbärspajen.En fin vrakvedsplanka med krokar för favoritväskan jag ärvt från dottern och det finfina hjärtat från Smultrongården.
Var sak på sin plats.

Kommentarer

AnnikaS sa…
Så himla snyggt du har det! Själv skulle jag behöva röja ordentligt i mitt pysselrum, men det är så svårt att göra sig av med sakerna.
kram Annika
Förstår att du känner dig nöjd! Fint och organiserat, bra för själen!
Carin
Tingeltangel sa…
Ursnyggt. Det där var en hylla helt i min smak. Så mycket fina detaljer och helhetsintrycket är underbart.
Anonym sa…
Hej!
Vilken fantastiskt fin blogg du har och vilka tjusiga idéer!! Tack för inspiration!

Jag tänkte fråga dig om du möjligtvis vet vad butiken på Haga Nygata heter, som säljer lite fransk/danska inredningsprylar? Tror den heter Inspiration för rum, eller något liknande..men hittar det inte på nätet. Har nämligen sett en förtjusande söt ljusslinga som jag bara måste beställa! Jag bor i Malmö och vara bara i Gbg på besök. Har letat i hela Malmö men här finns den såklart inte!

Tacksam för svar!
Ha en bra dag!
Johanna
Signes vind sa…
Hej Johanna.
Hittar ingen mailadress till dig så jag svarar så här:
Rum för inspiration heter butiken Haga Nygata 18 är adressen - jättefin butik med massor med vackra saker.
Jag bloggade om den tidigare:
http://signesvind.blogspot.com/2010/03/shopping-i-goteborg.html

Hoppas du hittar din ljusslinga.
Kul att du gillar min blogg - jag blir så glad för all Feedback.
Ha det gott / Lotta på Signes vind
Anonym sa…
Hej!
Tack för du tog dig tid att svara!
Konstigt nog hittade jag min ljusslinga i en liten otippad inredningsbutik i Malmö idag:) En butik jag aldrig varit inne i och jag hade ett helt annat ärende där idag, men fann då alltså ljsuslingan istället:)
Så kan det gå!

Vänligen
Johanna
Elisabeth sa…
Hej Lotta, ville bara skicka en komplimang för din snygga blogg, hälsningar Elisabeth på Klaras vind

Populära inlägg