Från sommar till höstOj så fort tiden går - det har gått flera veckor sedan jag bloggade senast, dagarna har varit fyllda av jobb, Signes vind med smycken och sjalar och en hel massa annat. Tack för att du ändå tittar in här när jag varit så dålig med nya inlägg. Ska verkligen skärpa mig!

Nu kommer i alla fall årets sommarsammanfattning (jag har gjort en varje sommar sedan jag började blogga och det är kul att ha den för att minnas). Idag sändes också sista avsnittet av Sommar i P1 och då är sommaren slut så är det bara.

* Bästa sommarminne: ljumma sommarkvällar

* Bästa shopping: utan tvekan min iPhone4 - vilken mobil!!!! jag är kär.

* Bästa klädköp: Odd Molly på rea - klänning, Grandma coat, höst/vårjacka m.m.

* Bästa film: har sett många DVD denna sommar - bäst får nog ändå bli A Single Man
så vacker!
* Bästa sommarbok : Pansarhjärta av Jo Nesbö - kunde inte resa mig ur hammocken - var helt fast i boken.
* Bästa Sommarvärd i P1: dåligt år tycker jag men man sparade det bästa till sist. Niklas Rådströms program om meningen med livet el kanske meningen i livet var kanon!
* Bästa TV : finns inte något att säga - riktigt usel TV-sommar
* Bästa fika: vid havet förståss inget smakar så gott som vår fikakorg på våra klippor
* Bästa konsert : Salem al Fakir på Liseberg
* Årets sommarlåt:

Under sommaren så har även min lilla webbutik haft semester men nu är det påfyllt med smycken o sjalar.
Om du vill veta när jag lägger ut nya smycken så kan du anmäla dig till nyhetsbrev på:
info@signesvind.se
Titta gärna in på hemsidan som är uppdaterad med nya bilder m.m.

Jag brukar inte lägga ut bilder på mig själv på bloggen men här ser du mig och Alma när vi fotar lite nya sjalar :-)Laddar inför hösten med massor med nya garner..ser fram emot att tända ljus och mysa och att fika på stan då o då som mannen och jag gjorde härom dagen. Kaffet hann kallna innan vi fotat de godaste croissanter och folk vid borden bredvid undrade vad vi höll på med. Mysigt hade vi i alla fall.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej! Skönt att du är tillbaka din blogg är verkligen den mysigaste av alla. Många sköna tips,livsnjutare, det är du till 100%! Kram och ha en go´höst. Rita

Populära inlägg