Sommar i GöteborgSemester i väldigt lugnt tempo. Turistade med goa svägerskan i den egna staden.
Vi kände för lite franska smaker och besökte favoriten La Maison Francaise.
Franska kryddor, kex, marmelad, hallonvinäger o olivolja blev några av fynden.
På Vallgatan har Le Pain Francais öppnat ett stort fik - läckert o som vanligt gott!
Vi fortsatte turistandet med att äta våfflor i hamnen med mannen.
Jag som är en person som trivs bäst med fötterna på jorden tittade på när mannen o hans syster åkte några varv i Göteborgshjulet.Let's deal är en sajt som erbjuder medlemmar kollektivt rabattsystem. Jag har köpt några "rabattkuponger". Bl a kunde vi utnyttja att åka två för en i hjulet, äta för halva priset på Le pain Francais och så köpte jag fin keramik mycket rabatterat från Vävra - en liten butik jag inte visste fanns.Det svarta fina fatet passar perfekt för den godaste sommarpajen.

Nu börjar min egen lilla hörna av trädgården ta form - bilder kommer snart - jag har semester så tempot är slöare än snigelns vilket jag ber om ursäkt för ;-)

Kommentarer

lillan sa…
Sniglar är snabba i jämförelse med mig......
Är på snabbvisit i Helsingborg för att hämta hem E:s bohag.
kram
Caroline

Populära inlägg