SemesterÄntligen - semester.
Sova på morgonen och ha fyra veckor då dagarna inte har namn utan man bara är.

Jag gillar värme o sol så jag kollar gärna på olika vädersajter hur vädret ska bli.
En av mina goa kollegor frågade en dag när vi satt på trappan o drack kaffe i gassande sol och diskuterade hur vädret skulle bli i helgen : "varför bryr ni så mycket om vädret - det blir ju ändå som det blir" , vi andra försökte försvara oss med att man vill planera sitt liv. Men kollegan som varit med om mycket svårt i sitt liv var bara glad för att sitta i solen just då.
Jag ska verkligen försöka att bara fånga stunden jag med men då o då blir det nog en liten titt på sajterna:
Vackert väder
YR (norska SMHI - så mycket bättre!)
klart.se

så här såg himlen ut härom kvällen - otroligt vacker - det är inte bara blå himmel som är fint.Pionerna är snart överblommade men de har verkligen varit otroligt vackra denna sommar.På altanen har mannen fortsatt med olika små projekt, hylla - pallar m.m i svart - läckert. Jag kompletterade med en finfin duk med vita prickar. Ska få till några bilder i veckan med min mini-Ernst olika projekt.Firade första stunden av semestern med lite glass i min fina kopp med lite blåbär o jordgubbar - gott!!!

Kommentarer

lillan sa…
Härligt!
Njut nu och strunta i vädersighterna.
Du har en likesamma här som kollar vädret hela tiden.....inte jag.
Vi räknar med att dyka upp något om det går för sig.:)
stor kram
Caroline
Tingeltangel sa…
Underbara bilder. Jag önskar Dig en helt fantastisk sommar. Tänker på Dig och är glad för Din omtanke om mig när jag var ledsen. Kram.

Populära inlägg