Lazy daysHar några dagars semester och riktigt tur med sol, vind o vatten.
Maken o jag gör små utflykter till havet, Donsö bl a. Om du besöker Göteborg och har en halvdag över så är ett jättebra tips att ta båten ut i Södra Skärgården. Det finns så många fina öar som är rätt olika.Kan varmt rekommendera en fikastund på Isbolaget på Donsö. Vi åt supergoda räkmackor och njöt i solen.Efter en dag i solen lägger jag mig i hängmattan med en skål sommargodis, en bra bok och Sommar i Ipoden.
Några ytterligare arbetsdagar så är det långledigt i fyra veckor :-)

Kommentarer

Härliga tider och härliga bilder!
Ha det så gott och hälsningar från norr!
Carin
Helena sa…
Vilka fina tips!
a-k sa…
Isbolaget är ett ställe jag velat prova länge får försöka ta mig dit i sommar.
Poppins sa…
Det låter som en härlig semester. Jag arbetar min sista dag idag och ska äntligen vara ledig.
Ha en fortsatt skön semester!
kramar från Poppins

Populära inlägg