Jag lägger ut massvis med bilder på mina frukostar här på på bloggen men jag kan bara inte låta bli - nyplockade skogshallon, jordgubbar o nektarin - jag måste bara minnas det under årets mörkare månader.
Sitter i mitt lilla sommarhus och äter frukost på morgonen - en tältpaviljong vi fyndade för 498 kr på Plantagen - superpris!Mannen har ju byggt en liten altan till mig där jag sitter och gungar i min hammock - så mycket pensionärsvarning - men oj så skönt.Idag har jag rensat bland alla mina inredningstidningar m.m.
Massvis gick i pappersåtervinningen, en del sparas för kommande behov och några ska hitta nya läsare.
Har bestämt mig för att ha bättre ordning bland mina tidskrifter och sorterade allt i årstider - när det är vinter vill jag läsa vinterrecept och julpyssel - till påsk är det påskmat och ägg, tror att det kommer bli bättre - vad gör du med alla tidningar du läser?

Kommentarer

lillan sa…
Vad fint ni fått det! Var nyfiken på var den nya altanen låg men nu förstår jag. Maken din är duktig!
Vilket fynd på den snygga paviljongen. Det är kul när man har tur så där.
Själv har jag kläckt en riktigt Ernstidé om en bänk till vår altan som vi ska göra av den gamla golvbräderna till vår första altan och cementblock. Och så lite piffiga kuddar:))
Är själv sugen på en hammock.....
stor kram
Caroline
Varför ska bara pensionärena få gunga och ha det bra? Klart vi som inte hunnit dit än också får njuta i en hammock utan att känna oss gamla för det...
Med önskan om en fortsatt härlig sommar
Vilken smart grej med inredningstidningarna! Det ska jag lägga på minnet.

Vad mysigt du ser ut att ha det, vilken fin altan din man byggt!
Magnolia sa…
Känns som att jag sett din altan och paviljong nånstans, det är inte så att du bor i Örgryte eller så?
Fina bloggar du har förresten och vackra smycken du gör.

Kram Catta

Populära inlägg