SummertimeSå kom den ändå - den efterlängtade sommaren. Och precis lagom till Midsommar också :-)
Jag firade med att göra Amerikanska pancakes - Leilas variant - så underbart goda!!! - det blev perfekt brunch i trädgården på Midsommardagen.Mannen mår som bäst när han har något snickeri på gång och jag kommer gärna med idéer.....
Jag är en liten samlare och tar gärna med mig diverse saker från havet när vi är där - t ex vrakved. Mannen byggde en så fin bänk efter brunchen - jag är lyckligt lottad som har en så kreativ, snäll och omtänksam man...Några arbetsdagar återstår - sen får jag njuta av sommaren i flera veckor.

Kommentarer

Fina strandfynd! =)
Limetwig sa…
Va fin bänk mannen byggt! Det är många fina fynd man kan göra på stranden. Kul att göra något av dem. Ha det bäst! Åse

Populära inlägg