Något skulle vi väl fira nationaldagen med tänkte jag och bakade kanongoda rabarbermuffins.
Det blev uppskattat av mannen som bygger altanen som jag ska sitta på hela sommaren.
Nu är bara problemet med altanen att jag måste ha något skönt att sitta på och jag har helt snöat in på att jag ska ha en korgstol.

Hittade snygga på Pottery Barn, EM-möbler och Annahof of Sweden... men de kostar en del.Önskar att dygnet hade fler timmar - har fyllt på med lite fler smycken på hemsidan - det var länge sedan det fylldes på.

Kommentarer

Anonym sa…
Hei!

Rabarbramuffinsen ser kjempegod ut!!! Kommer du til å legge ut oppskriften i ditt skafferi? Ellers så vil jeg si at jeg ofte titter inn i bloggen din for å få inspirasjon. Ha en fin dag!

Hilsen Bente
Mums de ser goda ut! Rabarber är gott i de flesta bakverk. Möblerna du visar är jättefina.
Tingeltangel sa…
Det klart att du måste ha sådana underbara korgmöbler på den nya altanen. De från EM är allra snyggast tycker jag.
Karl Jansson sa…
Hej, jag har nyss startat en bloggtävling där man har chansen att vinna ett valfritt smycke ifrån smycken4u.se. Jag har läst din blogg och tror att tävlningen kan passa dig. Vi erbjuder därför dig en chans att ta del av i vår unika tävling. För mer information besök http://karlekenssprak.se/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smycken4u-se.

MVH Karl Jansson från karlekssprak.se.

Populära inlägg