Rabarber m.m.



Klockan är 21.45 och jag sitter ute med datorn i knäet. Hör fåglarna sjunga, känner dofter av syrener och av liljekonvaljbuketten som står inne på soffbordet. Jag kan inte ha det bättre.
I helgen gjorde jag min favoritsylt - Rabarbersylt med jordgubbar och vanilj. Superenkel och den allra godaste.

Vi har ett fantastiskt liljekonvaljeställe i närheten av vårt hus - men en gubbe har spanat in det och i lördags gick han där och rensade nästan rent (han fick jobba länge - för det var mängder). Jag lyckades ändå hinna ta en stor bukett och den doftar fantastiskt.



Syrenerna har precis slagit ut - så vackra!


Hittade en syrenlila tunika på Esprit och inspirerades till halsband i lila toner.



Det är svårt att fånga denna underbara tid i ord o bild. Det enda sättet är att fånga dagen och njuta i stunden.

Kommentarer

Håller verkligen med dig. Den här tiden är nog den bästa som finns. Alla dofter och färger, man blir helt lyrisk. Tur att det är ljust länge så man kan vara ute sent när det är varmt. Jag bara älskar vår berså, även om den inte är perfekt... Det blir en övernattning där nån varm dag i sommar o vakna till fågelkvitter o solstrimmor i ögonen. Att sova under bar himmel är så GULD härligt!! Ska prova din rabarbersylt. Låter jätte gott!
Ha det bäst därnere i Götet,
kramar Eva
lillan sa…
Hej bästa vännen!
Lila somär mina favoritfärg!
Finns halsbandet till försäljning?
Kanske kan skrapa ihop några rester efter NY........
stor kram
Caroline
linnea-maria sa…
Våra syrener och liljekonvaljer är ännu i knopp. Jag hoppas att de kanske slår ut lagom till skolavslutningen. Visst är det en underbar tid? /Therese

Populära inlägg