InspireradI mitt kök hänger en vacker vitlöksfläta och i fönstret står två basilikaplantor. Det doftar gott och inspirerar matlagningen.Något som inspirerar mig när jag gör smycken är de kläder jag har. Jag utgår från det jag själv vill bära och att det ska matcha mina kläder. Sen är det bonus att andra gillar det jag gör.
En av mina trognaste "kunder" på Signes vind har ett väldigt stort hjärta. Hon ser personer i sin omgivning och vill ge en liten uppmuntran. Hon beställde ett smycke med en pärla på till en person som hon stöter på i sitt arbete, hon gav smycket med motiveringen att personen är en riktig pärla. Det är inspirerande med människor som ger av sig själva och tänker på andra.Mannen byggde sig en liten snickerbo förra sommaren. Det rummet inspirerar honom och jag hör honom mest såga och hamra uppe på vinden nu.
Det senaste är en sidomöbel till vår säng som kan användas som förvaring och bänk.
Vi gillar den marina stilen och att mannens initialer är SEA är rätt passande.

Kommentarer

Populära inlägg