En shopaholics logikI lördags hade butikerna runt Magasinsgatan GarageSale. Jag var uppe med tuppen, vore ju synd att missa några fynd.
När jag sa hejdå till mannen förväntade jag mig ett litet "hejdå lilla gumman, var rädd om dig och ha det så trevligt" - men det kom "köp nu inget som vi inte behöver - vi har redan fullt i skåpen". Jag tittade oförstående på honom - har jag någonsin köpt något som jag inte behöver??

Nåväl - det blev några fynd - bl a Mateusporslin för inga pengar alls från Grönbergs Interiör, och en begagnad Odd Molly-blus från stans bästa Second Hand Miss Ragtime.
Lite annat kom också hem med mig och med den bästa Shopaholic-logiken räknade jag snabbt ut för mannen hur mycket pengar vi sparat - tusentals kronor :-)) Tack sa mannen - "då tar jag de pengarna och gör något roligt för".Da Matteo har öppnat ett bageri "Da Matteo Panetteria". Det är inte helt klart än men lokalerna är bara så läckra, lite industristuk med de vackraste tegelväggar.Köpte med mig bröd hem som avnjöts på altanen i den underbaraste vårsol.
Du som har tittat in på min smyckesblogg kanske undrar vart den tagit vägen.
Nu finns mina smycken på min hemsida: www.signesvind.se

Kommentarer

Limetwig sa…
Gu va kul med en shopingdag. Hade helt säkert fått samma kommentar av min man innan jag skulle gett mig iväg, de har ingen förståelse för shopingens skönhet...
Ha det bäst! Åse
Tingeltangel sa…
Jag skulle ha resonerat precis som du. Härligt att kunna tjäna pengar på ett sådant enkelt och roligt sätt...Dina bilder är underbara. Vill sträcka ut handen och greppa den där goda smörgåsen.
husochrum sa…
Hej där!
vad roligt med din smyckeförsäljning!!! Det är ju helt otroligt vad som händer! Att man börjar så litet och sen....
Men jag hoppas att du fortsätter blogga för det är så kul att följa dig.
Nu har även jag kavlat upp ärmarna och försöker göra det jag gillar, att få utlopp för min kreativitet. Ivrigt påhejad av min underbara svärmor!
Sköt om dig Lotta och hälsa mannen i ditt liv!
Kram Annica
funbun sa…
Män förstår inte riktigt att man kan spara pengar genom att slösa pengar...konstigt ;-)
Kina sa…
Grattis Lotta till bra shopping och ny satsning för dina smycken.
Tråkigt för mig bara som verkligen gillar dina halsband men jag kanske hittar dom i någon butik i Västmanland.

Populära inlägg