Bitar av påsken 2010Dags att summera några ljuvliga dagar.
* Underbart väder i två dagar - resten typiskt Aprilväder. Vi har passat på och suttit ute så mycket som möjligt, jobbat i trädgården, läst, fikat o fikat o fikat.

* Påsken är en av årets största mathelger. Jag gjorde en jättegod Potatisgratäng med getost o en smaskig påsktårta - recepten hittar du här.

* Under påsken ska man enligt god norsk tradition läsa PåskeKrim. Jag har inte läst hela Jo Nesbös serie om Harry Hole (bara de tre senaste böckerna) så under påsken har jag börjat på den första Fladdermusmannen.

* Fick också äntligen möjlighet att se Tage Andersens kamelior i Trädgårdsföreningen. Hade förståss med kameran - gick runt säkert i en timme och fotograferade, njöt av det vackra under det att fantastisk klassisk musik spelades. En upplevelse att spara till de dagar då allt inte känns så bra.Hoppas du också njutit av livet.

Kommentarer

Anna sa…
Ciao cara,
bellissimi colori...mi sembra di sentirne il profumo!!
Buona notte, Anna.
Mj sa…
Fantastiska bilder! Inspirerande!
Tingeltangel sa…
Åh, så vackra fotografier! Underbara. Det låter som om ni haft en härlig påsk. Jag gillar också Jo Nesbös böcker om Harry Hole. Jag hinner aldrig läsa så mycket som jag skulle vilja men hans böcker har jag prioriterat. Fladdermusmannen var otäck men bra tycker jag.

Populära inlägg