Shopping i GöteborgTusen tack för alla uppmuntrande ord om mitt bloggande.
Flera av er har i kommentarer och mail skrivit att ni uppskattar när jag skriver om shopping i Göteborg och det gör jag så gärna så (mannen har mindre förståelse för att jag inte bara kan titta utan måste utföra shoppingen också - men vad gör man inte för sin blogg :-)

Upptäckte vid mitt senaste Haga-besök en underbar lite affär men helt rätt inredning i fransk/dansk lantlig stil.
Rum för inspiration heter butiken - AE Interiör. Hemsida + webbutik är på gång, återkommer när websidan finns. Haga Nygata 18 är adressen "in real life".
Mycket att titta på och handla också förståss :-).
Köpte bl a en smyckesställning som jag kan använda vid ev smyckesförsäljningar.Ett annat shoppingtips är Choklad. Köper gärna små delikatesser och gott man kan ha till helgen. Bra presenter är det också.
Igår stod det en mysig påse och väntade på mig på jobbet - ett tack från en person som varit hos oss en kortare tid. Påsen innehöll den godaste finaste choklad från Berzelii Choklad. En perfekt present till mig.
Mums!PS. Jag har lagt några sidor som du kan klicka på längst upp på min blogg bl a Shopping - där kommer jag samla mina favoriter så kan du som inte bor i Göteborg (men kommer på besök) kika in om du vill ha tips från mig på bra shopping DS

Kommentarer

Anna sa…
Hej ! I somras var jag i Göteborg och gick nog förbi den där affären i Haga, men tyvärr var den stängd just då ! Men jag får strosa i Haga nästa gång jag är i Göteborg ! Mysigt ! Kram Anna
Anonym sa…
Har precis planerat in en lördag i stan...tack för tipset!
//Linda
Anna sa…
CIAOOO!!!
Arrivo qui di blog in blog....WONDERFUL!!!
COMPLIMENTI, Anna.
Toppen idé!
Ha en trevlig helg!
Eva
Anonym sa…
Kul med nya tips!
Och så hade det varit roligt att få veta vem som vann ditt fina pris. Eller är det jag som har missat det??

Funderar L8

Populära inlägg