Livsnjutning o drömmarEn vän till mig länkade från sin hemsida till min blogg och skrev "för livsnjutning" - det tyckte jag var fint och är något som jag så gärna vill men inte alltid är så bra på = njuta av livet.
Jag drömmer ibland om att flytta till Frankrike el Italien där jag ska gå till det lilla bageriet, köpa den där goda osten, ha vackra blommor, bo i det gamla slitna huset - och så inser jag att jag faktiskt kan köpa bröd hos Le Pain Francais, ost hos Linnégatans ost bo i vårt gamla slitna hus m.m och att det är helt OK.

Fick en snäll kommentar från en bloggbesökare fr Italien - Anna fr bloggen Lovely home. Blir ännu mer inspirerad att förverkliga mina drömmar när jag ser hur Anna bor.....


Bilder fr Bloggen Lovely Home


- till dess ser jag på TV4:s serie Drömmen om Italien - jag kanske ska söka till serien nästa år om det blir någon mer säsong :-))


Bild fr TV4

att ha drömmar är bra tror jag.


PS. Halsbandet som jag lottade ut när jag firade treårsdag på bloggen vanns av Birgitta M.
Nya Halsband för dig som brukar titta in på hemsidan kommer troligen till helgen DS

Kommentarer

Låter underbart! Ja, att flytta till Italien vore inte tokigt! Spännande, kanske får se dig i nästa omgång av Drömmen om Italien :)
Må så gott! / Jackie
lillan sa…
Käraste vännen!
Vi drar tillsammans med våra goa gubbar. Öppnar eget med en blandning av pyssel, smycken, stickning,virkat, marmelad- och saft , mycket choklad, hembakt, te och kaffebar och egen vingård.
Vi har ju bara livet här på jorden en gång, EN gång. Och var gör man av det?
kram
Caroline
Anna sa…
Ciaooo!!
Oggi mi hai resa davvero felice!!!!!!Grazie cara, Anna.
Så rätt din vän Caroline har!!!
Jag tjatar på två av mina väninnor hela tiden att vi ska bli gamla i Italien el Fr. Tänk vad underbart. Och nära hem till Sverige. Sååå trevligt det skulle vara. Sverige är underbart men vi missar för mycket "utetid" pga av mörkret o kylan.
Förverkliga er dröm - jag kommer o handlar fika av er=))
Kram "The big dreamer"
Tingeltangel sa…
Ja visst är din blogg en livsnjutarblogg. Vackra bilder och underbara beskrivningar av sköna ting.... Jag har inte hunnit använda vispen mer än en gång. Men nog tycker jag den har hög effekt. Vågade inte köra mer än tvåan för då hade kaksmeten skvätt längs väggarna... Jag log stort när jag läste din kommentar om Melodi-Annas stajling. Jag gnällde också på den.
Lena sa…
Det är härligt med drömmar. Ibland flyttar man dit där sina drömmar är eller så skapar man sina drömmar där man är precis just nu. Ha en bra dag.

Populära inlägg