Vinter och en god sångEn underbar vinter och helgerna ägnas mest åt långa promenader och mycket mys inne.
Jag saknar däremot bakningen. Eftersom det inte är helt lätt att låta bli att äta det man bakar så måste jag ibland avstå från bakning för att kunna komma i kläderna :-((.
Lite GI är aldrig fel men går inte så bra ihop med mjöl och socker.
Försökte baka GI-cookies för att möta min bak-abstinens och få något gott till eftermiddagsfikat - men fy usch vad illa det smakade (det åkte snabbt i soporna). Har du tips på nyttigheter som är goda så tar jag gärna emot recept.
Det fick bli fruktspett till melodifestivalen med honungsyoghurt i en liten skål - mums.Bagaren och Kocken tipsar om hjärtformade kökssaker till Alla Hjärtans-dag. Funderar starkt på ett plättjärn i hjärtform. Muffinsformarna är också så söta....


Eget collage med produktbilder fr Bagaren o Kocken

Jag är svårt såld på Melodifestivalen och satt naturligtvis bänkad. En av mina musikaliska favoriter Salem al Fakir var ju med. YES :-)))
I väntan på att få höra mer av Keep on walking så lyssnar jag på en Good song....och njuter av vintern.

Kommentarer

Tingeltangel sa…
Fruktspetten ser jättegoda och fräscha ut. Mycket mer lockande än söta kakor... Jag är tokig i Melodifestivalen. Men var lite besviken igår... Ha en fin vecka.
Ika sa…
Härliga vinterbilder på vovven!
linnea-maria sa…
Vilka härliga vinterbilder. Så vackert foto på din hund. Ja det är svårt att baka något gott med GI, inte för mycket mjöl och socker, hm då blir det inte så mycket kvar. Ha en fin dag /linnea-maria
Härligt med "plätthjärtan". Jag gillar dina fotocollage. Använder du photoshop?
Ja, visst är det hemskt när man måste tänka GI....
Hälsningar Carin

Populära inlägg