Städa eller leva i kaosJag tillhör inte det släkte som älskar att städa. Så innan det är helgstädat hos oss pustas och stånkas det mycket från mig.
Men när våren börjar närma sig så vaknar det en liten städtant även i mig och jag hetsar mannen med hink, trasor och dammsugare. Skåp i kök och badrum rensas, dörrar torkas. Inte allt på en gång utan det får spridas ut på flera helger, men nu är jag i alla fall på gång. Jag känner mig mycket nöjd med att ha slängt gammalt mjöl i skafferiet, fått skinande rent under diskbänken m.m denna helg :-))
Det får bara inte gå till överdrift - livet är för kort för att städas bort.
Bättre då att leva i nuet i ett visst kaos :-)Mannen hakade inte riktigt på städningen denna helg utan bakade sitt favoritbröd istället. Mums! Här är receptetMed stigande ålder så har jag blivit rejält trött på alla saker vi har. Men nu när jag rensat så duktigt så var jag bara tvungen att fylla på med en liten sak till.
Hos flera Odd Molly-intresserade har det blivit hysteri kring en klänning : Fonda Dress. De tog slut i flera butiker direkt, men en duktig Odd Molly bloggerska tipsade om att Country Dreams
fått in en ny leverans - och klick så var en på väg till mig :-) , dröjde inte länge innan de var slut i nästan alla storlekar igen. Vårens storsäljare m a o.


Produktbilder fr Odd Molly

Kommentarer

Tulipa sa…
Hej!
Brukar läsa här då och då, men har inte skrivit någon hälsning på länge!

Härligt inlägg med våriga tecken och färger!

Porslinet på första bilden har jag....och städningen i köket håller jag på med..bockar av..*ler*... Men den där Odd Molly har jag inte! Däremot ska jag spana in brödet!


Trevlig söndag!
Kram mariette
Ska kolla in brödet din man bakat. Det där med att städa ja det går i vågor för oss alla tror jag. Skönt med mörkret (någon fördel) då ser man inte dammet men nu när ljuset kommer då blir det lite värre...
Ha det så gott och du har så fina bloggar!
Carin
linnea-maria sa…
Men visst är det en skön känsla att få lite rent även i sådana skrymslen där ingen annan ser. /linnea-maria
Poppins sa…
De där bröden ser otroligt goda ut! Jag önskar jag tog mig tiden att baka mer. Kikar på reprisen av Bullar av stål och blir återigen inspirerad - men har förstås inte rätt ingredienser hemma...
Precis som du så är jag ingen "städmänniska" men när jag väl tar tag i det så ska det bli rent i varje hörna. Men ännu har jag inte drabbats av den stora vårstädningen.
kramar från Poppins

Populära inlägg