Nytt år - ny almanacka?


Ett fräscht nytt år. Kallt o krispigt är vädret (har lagt till en liten vädergadget i spalten till höger så att jag kan följa hur vädret i Göteborg ska bli de närmaste dagarna).

Lika mycket som jag längtar efter jul så längtar jag efter att slänga ut den nu och in med pärlhyacinter och tulpaner. Men min fina vita amaryllis som jag fick av de bästa av arbetskamrater :-)) blommar så fint just nu - den är riktigt vårfräsch.

Ett nytt år med en massa utmaningar framför är så spännande.
Funderar på att trots att jag redan skrivit in en massa i min slitna Filofax skaffa mig en ny snygg "personlig almanacka" - än är det inte för sent. Har du mycket kul att skriva in i din almanacka?


bild fr www.personligalmanacka.se

Kommentarer

Köpte en ny kalender för detta år redan för några veckor sen, det blev så mkt som skulle antecknas för att bli ihågkommet.

Vilken underbart vacker amaryllis du har!
Hej igen Lotta!
Precis en sån personlig har min Stina beställt. Kom innan jul.
Jisses vad avundsjuk jag blev på henne! Så himla fin hon gjort den.
Kul att göra en helt efter egna behov.
Jag har nog en mani som älskar att fylla en tom kalender... haha!
Hej på dig!
Tingeltangel sa…
Vilken otroligt vacker amaryllis. Jag älskar verkligen den blomman... Jag tillhör också dem som fortfarande tycker om att ha en pappersalmanacka. Det känns tryggare än de elektroniska. God fortsättning på 2010. Kram.

Populära inlägg