Sovmorgon


Idag har jag sovmorgon - underbart en mörk, regnig novembermorgon.
Tända ljus och mysa vid datorn. Tidning har jag men datorn tar mer o mer över och ersätter papperstidningen.
På tal om dator så vill jag tipsa om 3 länkar:
1 . Tackfilm. Fick ett mail med en länk från en kär vän. Tittade på filmen med Stina Ekblad och blev fascinerad - vet inte hur mycket man ska avslöja men en helt otrolig idé är det och jag blev jätteglad för filmen. Gjorde en till min man och skulle gärna göra fler till nära o kära.
2. IKEA har utmanat flera bloggare att lägga ut sina bästa julpysseltips och här hittar man verkligen fina o bra idéer. - Jag bara undrar var folk sin tid ifrån - juldukningar, pyssel m.m jag blir alldeles matt - men fint är det. Man kan rösta på vilket pyssel man tycker är finast också.
För övrigt är det intressant att följa bloggandet - en tag är det en massa utmaningar och nu är det tävlingar till höger o vänster, om man lägger en länk på sin blogg till den blogg som har tävlingen så är man med - jag håller mig på lite avstånd, har tur i kärlek men inte i spel :-))
3. Tredje tipset får bli en vintersång - Winter Song.
Lyssnar på en massa julmusik via Spotify, bl a på Ronan Keatings julskiva.
Fastnade för titelspåret och när jag hittade den även på YouTube så förstod jag att jag missat att låten redan släppts med två tjejer: Sara Bareilles and Ingrid Michealson.
Riktigt bra - länken nedan leder vidare till deras version.
Så kul det är med nätet - man söker på en sak och hamnar på något helt annat och upptäcker världar som man inte visste fanns :-))

Kommentarer

Ja, exakt....man ska ut och leta eller göra ngt och helt plötsligt undrar man vad var det....Det finns så många sidovägar som frestar men som också ger nya bra upptäckter! Härligt!
Carin
LeiaMia sa…
Heej! Nu var det ett tag sen jag var inne på din fina blogg, och jag blir ju lika inspirerad som alltid! Ha det gott!

Populära inlägg