Nedräkning32 dagar kvar står det på min Julnedräkningsgadget. Glöggen står på vänt - nästa helg korkas den upp. Med smak av clementin, blåbär och lingon/enbär ska den värma oss.

För två veckor sedan bytte jag dator - till den bästa - är så nöjd! Har gjort om min hemsida bl a. På hemsidan kan du hitta de smycken som är till salu just nu - på min smyckesblogg hittar du en del som finns kvar men också det som är sålt. Jag får kommentarer om att det mesta är sålt :-) roligt men kanske lite svåröverblickbart. Så nu kan du som sagt se det nya på hemsidan.
Bloggen får vara kvar eftersom det är ett bra arkiv för mig och kanske också kan visa på något smycke som jag kan göra igen till dig.
Naturligtvis finns det smycken att bära till jul - de hittar du här.

Kommentarer

Superfina röda smycken, ja även det svarta med vintriga detaljer var ju kanongulligt!
Kram Marie-Louise
Tingeltangel sa…
Dina smycken är så fina. Jag förstår inte hur du hinner med allt... Tack för din omtänksamma kommentar. Det värmer... Jag prövar rosenrot men jag kan inte säga att jag känner någon skillnad - inte än i alla fall. Lite ljus tror jag är det enda som skulle hjälpa... ingentingeltangel@yahoo.se. Kram.

Populära inlägg