Ljus i mörkret


Något av det bästa med den här årstiden är att få tända ljus. Liseberg har tänt miljoner lampor och mannen o jag hängde på låset för att se granen tändas och få njuta jul.

Om några veckor är det dags att tända elljusstakar i fönstren men det är svårt att hitta något som är snyggt och som matchar ens inredning. Vi är nog många som är tokintresserade av inredning och under året är så noga med varje liten detalj. Så kommer första advent och vips så tar vi fram den ena fula elljustaken efter den andra som inte alls stämmer med det övriga. Svårt som sagt att hitta något snyggt. Har du tips på något som passar i New England inredning så tar jag gärna emot tipset.
Har hittat denna på nätet som jag gillar mycket - kanske inte New England direkt men fransk/dansk inspiration är det.
Ljusstaken hittar du hos Piece of Heaven. Missa inte Annas underbara blogg!!


Bild lånad av Piece of Heaven

Många tända ljus kräver säkerhet i form av brandvarnare och brandsläckare m.m. Och på tal om inredning brukar just denna typ av viktiga prylar inte vara de vackraste precis. Har hittat fina saker hos Fireinvent som passar i vita hem .
En brandfilt, brandvarnare och cool brandsläckare ser du nedan.


Eget collage med bilder fr FireInvent.

"Förbanna inte mörkret - tänd ett ljus i stället"

Kommentarer

Adventsljusstake á la New England tycker jag är adventsstjärnan helt klart. Har köpt en vanvettigt fin en från Ellos i år, den lyser riktigt vackert.

kram Mia
Mmm.. så fin ljusstake *gillar*:)
Kram Lallis
Brandfilt, ja det har jag köpt som julklapp till min dotter. Bra säkerhetsåtgärd kan tyckas i ett hus fullt med ljus.....
Och det kan ju aldrig bli för mycket ljus i detta mörker!
Hälsningar från norr
Carin
Anonym sa…
mycket intiresno, tack

Populära inlägg