AdventSå var det Advent - en högtidsstund för mig som älskar att pyssla, baka m.m.
Bakat blev det inte alls denna helg - det får vänta till nästa helg.
Traditionsenligt så besökte vi goda vänner på glögg och frun i huset slår allt jag sett i bakväg det är inte sju sorter utan 10-15 så underbart gott. Favoriten för i år blev Leilas Brownies - underbart goda -de var skurna i små fyrkanter, precis lagom - måste provas!
Pyssel med blommor o kransar har det i alla fall blivit.
Fick en idé på Bloggen Lilla Blanka om att göra en Christmas box. Jag fick ju en underbar trälåda fylld med bl a franska viner när jag fyllde, och den återanvänder jag nu och har plockat i lite av varje : ljus, hyacint, kottar, rostigt pepparkakshjärta m.m - riktigt mysigt är det.
Sen har det blivit kransar förståss.
Dygnets timmar skulle behöva utökas eftersom det är högtryck på Signes vind - många små paket går i väg till smyckessugna:-))

Kommentarer

Kate sa…
Stemningsfult hos deg Signe.
Berit sa…
Hej!
Jag hoppas du kommer att lämna lite julklappstips om bra böcker?
Det gjorde du så bra förra året, som jag då gjorde en shopping lista efter och gav bort, mycket uppskattat!
Hoppas du hinner med det?
Tack för din fina blogg, uppskattar
alla tips om Göteborg som är vår gemensamma hemstad!
Hälsningar
Berit
Anonym sa…
Tack for intiresnuyu iformatsiyu
Jenny sa…
Vilka finna kransar!

Populära inlägg