Nu är hösten här på allvar - det stormar o tjuter utanför fönstret.
Jag som älskar jul börjar redan ladda - köpte 3 böcker på Bokmässan med jultema - återkommer med dessa boktips om ett tag - vet att det är många som inte gillar att ex IKEA börjat med julsakerna redan. För mig är det helt OK.

I förra veckan köpte jag också Pain de Martin's nya bok : Surdegsbröd. Och nu har jag gjort min första surdegsgrund vilket var ren terapi för en ivrig, orolig själ som jag. Här måste man vänta, mata sin surdeg, vänta, baka, vänta, jäsa, vänta och till slut så har man vackra o goda bröd som faktiskt smakar mycket hälsosammare än bröd bakad på vanlig jäst. Rekommenderas!Mys med TV, stickning och en liten kladdkaka har det också fått bli:Veckans fototriss är Inspirationskällor.
Vad inspirerar dig?
Några av mina inspirationskällor hittar du här.

Kommentarer

lillan sa…
Ja du ser, det är lätt att bli surdegsfrälst. Både spännande, avkopplande, nyttigt och gott! Mer än vad kinderäggen lovar.
Har själv en ny surdeg klar i morgon men ska vänta med bak några dagar. Vi GI-ar i fas 1 just nu och äter inte bröd.......men en massa annat gott!
kram
lillan sa…
Har förövrigt önskat mig Martins bok i födelsedagspresent!

Populära inlägg