ÄpplenDet man äter ska ju helst vara nyttigt, gott och vackert tycker jag.
Finns inte mycket som slår Granatäpplet. En otroligt vacker frukt som också sätter färg och smak på allt från sallader till efterrätter. Att den innehåller en mängd vitaminer och lär ha välkänt god effekt på hälsan gör det bara ändå godare.
Några receptlänkar:
Fruktsallad
Viltstek - passar bra på hösten
Marängsviss med granatäpple - otroligt gott

Vårt stora äppelträd med Ingrid Marie-äpplen är som bäst just nu.
Vackra röda vinteräpplen med den godaste smak.
Jag botaniserar i min bästa äppelbok:
Min Äppelbok av Elisabeth Johansson
Här finns recept på marmelader, bröd, bakverk - riktigt fin bok.Annars är det ett helt annat äpple som är i mitt huvud just nu - nämligen den här.
Dags för uppgradering på teknikfronten ;-))

Kommentarer

Tänk, Ingrid Marie-äpplen är mina favoriter. Bara dem vill jag ha!
Kul nu ska jag in och titta i dina receptsamlingar, alltid skoj!
Ha det så gott!
Carin
Poppins sa…
An apple a day keeps the doctor away. Det ligger nog något i det!
Ingrid Marie är mitt favoritäpple, det smakar lika gott som det är vackert.
Ha en bra vecka!
önskar Poppins
Halloj där!
Idag är det Ernsts födelsedag, hihi, du som gillar Ernst får kanske ta en go kaka o fira lite!
Håller m om granatäpplena, en sån fantastisk frukt. Men, men de flesta frukter o bär gör ju så otroligt gott! Nu är Bitten Jonsson på tv. Hon håller på med sockerberoende. Syrra till en kompis till mig. Har faktiskt inte lyssnat på henne men det är extremt intressant. Tror att jag ingår i behovet hon kommer att prata om. Men nu har jag inte ätit godis på flera dagar. Sååå skönt!!
Ha det bäst och sticka o pyssla på:))
Kramar Eva

Populära inlägg