Wasa BlomsterJag är svag för inredningsaffärer o blomsteraffärer som håller ett helhetskoncept, skapar en stämning och miljö.
Nu har jag fått en ny favorit : Wasa Blomster & Interiör på Vasagatan.Läckra blommor i den finaste miljö. Auktionsfynd som blandas med fina inredningsdetaljer.
Är du på väg till Haga - missa inte att kika in i denna fina affär.

Kommentarer

Tulipa sa…
Hej!
Precis den stilen jag försöker ha i min butik, auktionsfynd blandat med nya saker och läckra blommor...

Ser häärligt ut!
Måste kika in på länken!
Trevlig helg!

Kram Mariette
lillan sa…
Ser helmysigt ut!
Kanske skulle göra vackra strutar av mina gamla pianoböcker istället för att skicka bort dom:)
kram
Caroline
Poppins sa…
Det ser verkligen mysigt ut! En härlig blandning av gamla utvalda saker som ger stämning.
kramar från Poppins
Oj så kul att läsa igen lite.
Är ganska sur att vi inte har internet i Frankrike, men maken vägrar. Både bra och dåligt! Jag kan bli rätt stressad att inte kunna jobba och det skulle ju gå så fort, men icke sa nicke, han vägrar. Och han får bestämma tills jag blir tokig o skaffar det...
Jag kan bara återigen säga: du skulle ääälska det! Ojojoj, hemma är toppen - men konstigt nog - därborta också, härligt som bara den. Du vet att du får massor av tips av mig den dagen du har preparerat dig och står redo...
Vet du, jag bara rös när jag såg lådan du fått. Wow säger jag bara! Tänkte idag att kanske skulle jag i år (nu när vi jobbar några fler!) hinna kontakta lite företag om julklappar. Tänk att kunna göra såna härliga lådor o sälja till företag. Jisses om gubben kom hem med en sån vad glad jag skulle bli, haha! Så ser jag din, då är det nog ett tecken på att vi borde göra det, eller hur??
Och jag ska verkligen kolla recepten på kex o marmelad. Så jätte kul att pyssla med.
Jag har precis gjort en underbar musli och gräddar äppelpajer till höstmarknaden i parti o minut...
Bäst att lagra upp ifall det kommer folk.
Ha det gott!
Kramar Eva

Populära inlägg