En av de stora fördelarna med att ha en blogg är att personer i ens närhet känner ens smak rätt väl.
Fick denna underbara present på min födelsedag. Goda viner och den underbaraste vinäger fr Frankrike i en fin låda. Det är en otroligt läcker present att få. Jag vet att vännerna som jag fick den ifrån hade lämnat vinflaskorna och vinägern till Fröken Ros i Kungälv (en superflorist) som sen gjorde den fina lådan. Bra presenttips!!I en annan korg som jag fick av min finaste vän C = Lillan fick jag egengjord marmelad o saft:och de ljuvligaste kexen som man lätt kan göra själv.
Mme C eller Lillan som hon kallar sig på sin blogg har lagt ut flera av sina recept här.
Jag rekommenderar verkligen kexen och gör marmeladerna också om du har tillfälle.Förra helgen gick ryktet att Brand World i Askim sålde ut Hunterstövlar - min bästa grannfru Fru P hjälpte mig att införskaffa ett par härliga trädgårdsstövlar med persikor på. Nu är jag bra rustad för hösten.


PS. I dag är det min mormor Signes födelsedag - hon föddes 1895 och lever inte längre - men minnet av henne lever djupt i hennes barn, barnbarn, barnbarnsbarn - Hurra för dig mormor Signe DS.

Kommentarer

lillan sa…
Vilka underbara stövlar. Vore bra att ha i Ö-o just nu, regnet verkligen öser ner.
Har gjort mer plommonmarmelad idag. Den förra tog slut.
Kram
Caroline
L8 sa…
Vilka underbara stövlar!!!! Villhavillhavillha!!!

Undrar om dom finns kvar? Får nog ringa och kolla...

Och vilka härliga presenter du har fått! Men det är du säkert värd:-)
Poppins sa…
Ett stort grattis i efterskott! Jag gissar att du har fyllt ganska jämna tal och blivit en stor flicka nu! :)
många, många kramar från Poppins

PS De där Hunterstövlarna var ett FYND!!!

Populära inlägg