Nöjd med semestern?Den vanligaste frågan man får så här års är "hur har semestern varit" el "är du nöjd med din sommar".
Jag tror inte jag är ensam när jag målar upp en bild av att sommaren ska innebära sol, vind och vatten (OBS bad - inte regn), avkoppling med bl a ljumma kvällar med ett glas vin ute på altanen.
Det räcker med att jag konstaterar att så blir det inte alltid.
3 dagar sol i slutet på semestern fick jag i alla fall - lördag är det jobb igen!

Har hittat ett bra matbrödsrecept: Bertilssons Fullkornsbröd som var med i Allt om Mat i början av sommaren.
Bertilssons stuga (som receptet kommer ifrån) är värt ett besök om man har lust att gå en långpromenad i Delsjöterrängen el så får man ta bilen en bit utanför Göteborg.

Idag kokade jag god vinbärssylt med recept fr Leila (citron och vanilj i receptet) - smaskigt!Hittade garn från Ullcentrum som ska bli en halsduk till vintern.
Det finns mycket som myser till en sommar - hoppas du är nöjd med din sommar!

Kommentarer

Du har så bra recept i din blogg.
Dina smycken verkar också jättetrevliga.
Här uppe hos oss i norr har vi haft sol och värme hela sommaren, räknat från mitten av juni och fortfarande. Helt otroligt. Så här kan ingen klaga på sommaren.
Hälsningar
Carin
Poppins sa…
Jag har en vecka kvar och det känns som om man verkligen vill pressa ut så mycket som möjligt av den. Annars måste jag säga att jag är nöjd än så länge. Vädret har varit hit och dit, men dåligt väder har inte stoppat oss från att göra utflykter. Men visst har man saknat de ljumma sommarkvällarna!
kram från Poppins
lillan sa…
Mmm, smaskigt bröd som jag måste prova. Jag rostar ofta nötter o min crisppanna i micron, super.
Jag bävar för att börja jobba på måndag, skulle behöva ett sommarlov till på raken för att få lite mer energi.........
vi ses snart :))
kram
Caroline
Tingeltangel sa…
Det känns inte som om du är helt nöjd själv. Tråkigt. Jag förstår dig. Jag är själv väderhysterisk och tycker inte det är sommar om inte solen skiner. För egen del kan jag inte klaga då vi fångat massor av sol.
LeiaMia sa…
Jo, jag är jättenöjd trots att vädret varit lite blandat... Bertilssons är ett av mina favoritutflyktsmål. Har de en receptbok?
Lizaloop sa…
Hade ju nån vecka med toppenväder i början av semestern och en i slutet, då får man väl vara nöjd, även om man alltid känner att man hade kunnat vara ledig liiiite till :)

Populära inlägg