Sommarfynd

Sommaren är bästa shoppingtiden - en regndag då o då är helt OK så det blir tid för lite shopping.
Själv har jag fyndat ett vitt matbord från Elviras värld - bordet är något transportskadat och jag gjorde ett kap ;-)) Eftersom det inte ingick stolar och jag har en man som är duktig på att snickra så ska han göra stolar till oss. Tillsvidare använder vi 6 rottingstolar från IKEA.

En stor ståltrådskorg har också hamnat hemma hos oss och mannen tittade uppgivet på mig - "vad ska du ha denna till???" och vips så har det blivit en strykkorg - mycket roligare blir det att stryka när man ser en så fin korg - eller hur? (Vi har också investerat i en ny dammsugare och shit vad rent det blir.)Lite klädreashopping har det förståss blivit - något ska ju ligga i ståltrådskorgen - mest nöjd är jag med den korallröda klänningen från Rabens saloner.

Kommentarer

lillan sa…
Fina fynd. Har just inte gjort några reafynd mer än alldeles för mycket garn. Drops hade en rea,(trodde jag iaf) i början av sommaren där jag la upp ett stort lager, vad jag inte visste då var att de skulle fortsätta rean med ytterligare garnkvalitéer........
Ika sa…
Självklart måste man ha något att fylla korgen med.
Jag formligen älskar din spalje. Måste göra en sådan i stugan. Ha en bra dag. / Kristina
Moa sa…
Oj så mycket fint du fyndat, jag gillar allt.. den korallröda kommer att passa perfekt på sommarfesterna.. sen kan du slänga den i den vackra korgen, ja efter att du tvättat den då förstås.. *ler*.. ha det gott MOnica
Tingeltangel sa…
Fina fynd du gjort. Och jag måste erkänna att jag trodde ni skaffat korgstolarna till bordet. För jag tycker det är jättefint tillsammans.... Jag var i Göteborg nyligen. Spanade efter dig. Men jag vet ju inte om jag såg dig... Jag önskar dig en fortsatt underbar sommar. Kra.
Tingeltangel sa…
M:et krånglar. :-) Kram, menade jag.
Ulle sa…
Jättefint bord! Stolarna tycker jag passar förträffligt till (de ser sköna ut också).
Fina bilder! Fin blogg!
:)
Ha de bra!

Populära inlägg