Sommaren är kort....Ja det verkar ju utveckla sig till en typisk svensk sommar. Regn o så lite regn och så mycket regn och så lite sol.
Medan jag väntar på att solen ska börja skina igen så tittar jag på film och läser böcker, gör smycken, bakar och lyssnar på mannen som bankar på vinden där han bygger en snickarbo som jag tänker lägga vantarna på (säg inget till honom bara....).
Väntar gör jag för övrigt på att Odd Molly ska lägga ut sin höstkollektion - den skulle legat ute idag men kommer tydligen imorgon istället - den som väntar på något gott ;-)

PS. På tal om stövlar så har jag fått ett jättebra tips från min bästa hundkompis Marie. För att bevara Hunterstövlarna fräscha så smörjer jag in dom med Grönsåpa och ställer dom i en plastkasse som jag knyter om så det blir ganska tätt - sen får den stå några dagar och så är de superfräscha igen. DS

Kommentarer

Absolut nödvändigt att hålla med dig. Man vill ju inte vara negativ men nu blev det liksom lite fööör mycket!
Trodde (som vanligt) att den här sommaren skulle bli lite annorlunda. Men, men idag har vi uppehåll och det är jag dundertacksam för!!!
Nu håller vi tummarna för sommmar!!!
Var precis inne på Mollys nya (ja 2010) dom håller ju måttet kan mas säga, kulkul.
Ha det gott!
Eva
Poppins sa…
Jag scrollade hit eftersom jag inte riktigt har fallit för Odd Molly... :) Men jag hade inte tackat nej till den vackra vita tunikan med rött broderi!
Visst är det en typisk svensk sommar i år. Problemet är att vi oftast inte vill ha typisk svenskt sommarväder utan längtar efter mer medelhavsklimat. Själv är jag splittrad eftersom jag inte gillar när det blir för varmt men jag längtar ändå efter ljumma sommarkvällar ute på altanen. Så gärna lite mer sol för min del men inte föööör varmt! Nu när det är så här växlande väder försöker vi vara aktiva och åka omkring på små utflykter.
Ha en fortsatt bra sommar!
kramar från Poppins
Anonym sa…
Men dööö skaffa dig ett liv!! Stövlar, odd molly vilken planet lever du på?

Populära inlägg