Rabarber m.mSyrenerna är fantastiska - hela trädgården doftar och jag kan inte låta bli att ta in dessa underbara blommor, de står ganska länge om man har hett vatten i vasen.
Njuter av rabarber på olika sätt:
* Favoritsylten med jordgubbar, rabarber och vanilj - mums
* Leilas underbara rabarberpaj "Äppeltantens smuldegspaj"
(jag skippade den syltade ingefäran)Annars har helgen ägnats åt massor med smycken. Jag har haft flera större beställningar vilket är såååå roligt. Ni som väntar på nya modeller får vänta lite till.

Kommentarer

mmm doften av syréner är fantastisk. Jag satte näsan i några i lördags för att riktigt känna in sommardoften. Rabarber är också en favorit hos mig. Kom just på att jag har några stjälkar i kylen, men inte här i provence utan hemma i Sverige. Jag får be någon lägga in dem i frysen.
Vilka härliga "rabarberbilder"
Jag har gjort rabarberkräm och rabarberpaj.
Dessutom bakade jag ju dina baugetter! Helgoda!
Ska kolla dina recept!
Ika sa…
Vilka röda härliga rabarber du har. Blir ju så mycket tervligare än när man kokar den gröna för den är inte så aptitligt till utseende alltid.
lillan sa…
Mmm ser smaskigt u!. Det blir nog rabarberpaj i örebro idag tror jag. Ska hämta Ella på dagis om en liten stund.
Kul att du fått sån fart på din smyckesförsäljning.
kram
Caroline
Tingeltangel sa…
Det ser underbart frestande ut alltsammans! Jag ska försöka få fatt på jordgubbar och pröva på att göra Din marmelad. Jag har aldrig ätit rabarbermarmelad. Därmot har vi prövat en efterrättssoppa med jordgubbar, rabarber och vaniljstång ett annat år - och jag minns att kombinationen var ljuvlig.
Poppins sa…
Du bjuder alltid på så mycket gott att äta! Nu blev jag sugen på något gott. Du borde byta jobb och satsa på att bli matfotograf. Det är inte lätt att ta bilder av mat men du gör det jättebra.
kramar från Poppins
Christina S sa…
Vilka underbara smycken du tillverkar!! Kram
EVA AGNES sa…
Smaskens med dofter, smaker och syn.
Blir glad av dina bilder.
Kram Eva Agnes

Populära inlägg