Glad Påsk


Solen skiner och på min hundpromenad blommar både tussilago och vitsippor.
På bordet står fantastiska vita tulpaner från Lilla Torps handelsträdgård.
Jag har vilat på SPA ett par dagar och trivs med livet.
Hoppas du har en skön och avkopplande påsk!

Kommentarer

GLAD PÅSK!
på dig också Lotta!
Låter ljuvligt med spa.
Jag är ute i trädgården & jobbar & njuter idag det får som spa avkoppling... Hela familjen har förstås åkt på ÖSK match så nu ska jag sätta mig ute & läsa. Attans en sån bra bok, Labyrinten av Kate Mosse. Har inte kommit långt, men den är redan toppen!!
Måste bara berätta nåt urkul, vi ska göra en café/kokbok från Smultrongården. Har alltid velat göra en bakbok så det ska bli så GRYMT KUL!!! Vet ju att du gillar bakning så jag var tvungen att berätta... Men den är inte färdig i morron... det tar väl en två år.
Nej, nu väntar boken i solen.
Ha en härlig låååång fredag.
Kramar Eva
Ika sa…
Såg blommande vitsipper för första gången i dag.
Härligt det låter med spa. Glad Påsk!
Anna sa…
Åhh, vad härligt med vårtecken! Här ligger snön ännu djup!

Hoppas du får en riktigt härlig påsk!
Anna sa…
Hejhej! Vilken underbart inspirerande blogg du har:)
Jag hittade hit av en ren slump men jag lovar att jag kommer att kika förbi fer gånger :)
Kram/anna
Pysslan sa…
Första gången jag besöker din sida. Man blir så glad när man ser all inspiration. GLAD PÅSK. //

Populära inlägg