TeknikuppdateradJodå jag lyckades övertala mannen - se tidigare inlägg.
Efter att ha finkammat Göteborg på jakt efter den bästa vattenkokaren och brödrosten så fick jag med honom till Bagaren och kocken. Och det blev en Dualit brödrost (med speciell rostning för Bagels - jag som älskar Bagels ;-))) och en Dualit vattenkokare. Vi är båda mycket nöjda!Extra nöjd är jag som investerade i en Tivoli Audio Pal i krom - sjukt snygg och sjukt bra ljud. Den bär jag med mig runt i huset - har lyssnat på melodifestivaleftersnack och en kanonbra ljudbok som jag läser just nu Väninnan av Eva Franchell.
Riktigt teknikuppdaterad med andra ord ;-))

Kommentarer

Jag har också kollat in den idag i rosa... - såg den i Sköna hem, tror jag det var, men bär med sig -vad bär du med dig?? Är jag teknikdum?
Förklara gärna, låter spännande!
Crin
Ika sa…
Visst är det roligt med tekniska saker. Hoppas de kommer bra till användning.
Tulipa sa…
Flotta saker!
Har en Dualit brödrost i turkos, gillar den mycket...

hade gärna hafr radion i min ägo också...

Mariette
L8 sa…
Är faktiskt lite avundsjuk...

Men - kan du lyssna på ljudbok i radion?? För det är väl en sådan?
Signes vind sa…
Trottinglady: jo jag bär runt radion ibland för att lyssna i olika rum - t ex badrummet ;-))
L8: jag kopplar in min Ipod och lyssnar på ljudboken - praktiskt och bra så behöver man inte ha hörlurarna hela tiden
Haha, kul för dig att han gav med sig!! Måste säga att jag är såå impad av din teknik kunnighet. Jag är ju en riktig analfabet. Men jag tar mig... nästa steg är en ipod där jag ska ha franskakurser o härliga ljudböcker! Tur man har ungar...
Kul för er med bag. o kock där i Götet! Jag är så sugen på nåt därifrån till vår påbyggnad. Men först ska kanske den vara klar...
Fina våriga tulipaner,
kramar Eva
Vilken vacker blogg du har! Huuur inspirerande som helst!

Kommer definitivt fortsätta spana in dig. Länkar till dig från min sida!

Lycka till med blogg och företagandet!

//JessicaYvonne
Jättefina saker du visar! Din blogg är jättefin! Trevlig helg Susanne

Populära inlägg